кадър: Фейсбук/ Във Варна няма да има пълен локдаун, но ще

...
кадър: Фейсбук/ Във Варна няма да има пълен локдаун, но ще
Коментари Харесай

Областният на Варна: Няма да има пълно затваряне, ще ограничим работното време на заведенията

кадър: Фейсбук/ 

Във Варна няма да има цялостен локдаун, само че ще има стягане на ограниченията, като най-вероятно ще бъде лимитирано работното време на заведенията. От понеделник учениците от 5-и до 12-клас ще минат на онлайн образование. Това заяви пред публицисти регионалният шеф на Варна Стоян Пасев.

Той заяви също, че обстановката с интензивните кревати е по-добра от през вчерашния ден и има за момента 4 свободни. Предстои РЗИ да излезе със заповед за откриване на спомагателен брой кревати за пациенти с ковид, добави Пасев. Той акцентира, че няма върнати пациенти във варненските лечебни заведения, даже и да идват от други области.

Пасев заяви също и за обезпечаването на мобилните екипи за изборите, които ще дадат опция на карантинираните поради коронавирус да гласоподават. Областният щаб е решил в лечебните заведения да има по един екип, с цел да се понижи броя на хората, които ще ги посещават.

В края на другата седмица във Варна ще са всички машини за вота. Прието е решение на всеки две от тях да има по един механик, отговарящ за работата им, което значи към 250 индивида. Те също ще бъдат снабдени с всички защитни средства, които са нужни.

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР